Pressemeddelelse fra Kommunikation - Lyngby-Taarbæk Kommune sendt kl. 09:07 torsdag d. 19. november 2015

Vedhæftede filer:


Ferrari, Maserati og videnserhverv til Lyngby-Taarbæk Kommune

Benjamin Capital køber grund langs Helsingørmotorvejen for at bygge domicil til Formula Automobile A/S og et nyt moderne kontorhus til vidensvirksomheder.I den sydlige ende af Lundtoftegårdsvej skal der opføres et bilhus og et moderne kontorhus på arealet ud mod motorvejen. Bilhuset skal rumme Danmarks importør og forhandler af Ferrari og Maserati – Formula Automobile A/S.

 

Begge bygninger udføres med fokus på bæredygtighed som lavenergibebyggelser. Bilhuset bliver bl.a. udstyret med solceller og grønt tag, ligesom der på grunden etableres regnvandsbede og beplantning med træer.

 

Formanden for Byplanudvalget Simon Pihl Sørensen siger: ”Det er en god kombination af udvikling som grunden og placeringen er skræddersyet til. Vi får både et verdensomspændende bilbrand i superklassen til kommunen, og så får vi samtidig styrket vidensbyen med planerne om et kontorhus dedikeret til vidensvirksomheder. Samlet set opnår vi en stærk og langsigtet udvikling i området i tråd med vidensbyens mål.”

 

Direktør for Formula Automobile Jesper Viskum Schak siger: ”Vi glæder os til at flytte til Lyngby-Taarbæk. Dynamikken i vidensbyen og de mange nye initiativer passer godt til virksomheden. Og så ser vi selvfølgelig også frem til et helt nyt eksklusivt domicil på en meget attraktiv adresse.”

 

Bilhuset bliver på 3000 m2 med showroom, kontorer og grøn tagterasse. Bilhuset bliver præget af åbne glasfacader, som henvender sig til forbipasserende med udstilling af biler. Kontorhuset vil rumme 5000 m2. Planen er i øjeblikket, at bygningen skal være et company house som udlejes til vidensvirksomheder for at støtte udviklingen i vidensbyen og det stærke miljø som i forvejen er ved DTU og de omkringliggende virksomheder.

 

Der er vedhæftet en foreløbig illustration, som skitserer projektet:

 

Tekst til billede:Foreløbig illustration af byggeriet set fra LundtoftegårdsvejKontaktinformation:

Formanden for Byplanudvalget

Simon Pihl Sørensen sps@ltk.dk, 4018 7274

 

Benjamin Capital, Real Estate Manager, Thomas Greisen 5217 2333

Administrende direktør Formula Automobile A/S Jesper Viskum Schak 4810 4141